Kuinka suoritan rekisteröitymisen ja aktivoin asiakastilini?

Anna rekisteröitymisen yhteydessä voimassaoleva sähköpostiosoite ja haluamasi salasana, samoin kuin mahdollisesti saamasi bonuskoodi. Jollei sinulle ole yhtään koodia, jätä kenttä tyhjäksi.

Sen jälkeen saat meiltä pian sähköpostin, josta löytyy aktivointilinkkisi. Napsauttamalla "Aktivoi tili" -painiketta asiakastilisi aktivoituu heti.

Tilisi aktivoiduttua voit viimeistellä rekisteröitymisesi antamalla kaikki edelleen täyttämättömät tiedot, kuten nimesi ja osoitteesi.