Kuinka poistan evästeet ja tyhjennän välimuistin?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi, tablettiisi ta älypuhelimeesi ja jotka seuraavat kaikkia henkilökohtaisia mieltymyksiäsi. Kyseiset tiedostot voivat parantaa selailukokemustasi, esimerkiksi suosimasi asetukset tallentamalla. Eräät evästeet voivat kuitenkin vaarantaa yksityisyytesi ja seurata, millä sivustoilla olet äskettäin vieraillut.

Evästeet voivat toisinaan muuttaa sivustojen toiminnallisuutta, joten ne kannattaa poistaa säännöllisesti. Ohessa sinulle helpot ohjeet evästeiden poistoon.

Google Chrome

° Avaa Google Chrome.
° Napsauta CTRL + H.
° Valitse tiedot, jotka haluat poistaa.

Mozzilla Firefox

° Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta, valitse seuraavaksi Historia ja Tyhjennä.
° Valitse haluamasi ajanjakso.
° Napsauta Yksityiskohdat-kohdan vierellä olevaa pientä nuolta ja laajenna listasi aikajärjestyksessä.
° Merkkaa evästeet, jotka haluat poistaa, ja napsauta Poista-painiketta.

Internet Explorer 8

° Siirry kohtaan Suojaus ja napsauta Selaushistoriaa.
° Merkkaa evästeet, jotka haluat poistaa.
° Valitse vaihtoehdoista Poista.