Kuinka voin tallentaa kuvakaappauksen?

Jos käytät Windows-käyttöjärjestelmää (Vista, 7, 8 tai 10), tulee sinun käyttää Kuvakaappaustyökalua, jonka löydät Apuohjelmien kansiosta. Käytä kyseistä työkalua kuvakaappauksen luomiseen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää näppäimistösi oikeassa yläkulmassa olevaa "Näytöntulostus" eli "Print Scr" -näppäintä, ja liittää kuvan sitten joko Paint- tai MS Word -ohjelman asiakirjaan. Muista tallentaa asiakirja.

Jos käytät Mac-käyttöjärjestelmää, paina samanaikaisesti näppäinyhdistelmää Command + Shift + 3, jolloin tietokoneesi ottaa kuvakaappauksen ja tallentaa sen automaattisesti työpöydälle.