Hur gör jag för att slutföra registreringen och aktivera mitt konto?

När du registrerar dig måste du ange en giltig e-postadress och ett lösenord, tillsammans med eventuella bonuskoder som du kanske har. Om du inte har några kan du helt enkelt lämna fältet tomt.

Du kommer att få ett e-postmeddelande från oss med en unik aktiveringslänk. Klicka bara på "Aktivera konto" så är det snart klart.

Ditt konto är nu aktiverat och du har möjlighet att fylla i eventuell kvarvarande information som namn och adress för att slutföra din registrering.