Kan jag radera mitt konto?

Permanent radering av ett konto är endast möjligt efter att en förutbestämd utelåsningsperiod har löpt ut. Vi är enligt lag skyldiga att bevara personuppgifter för alla våra spelare i sju år efter det att kontot har avslutats.

När du väljer att permanent stänga ditt konto, kommer vi naturligtvis att ta bort dina kontaktuppgifter från våra distributionslistor och behandla dina data i enlighet med den europeiska dataskyddslagstiftningen. Du kan vara säker på att vi har högsta möjliga säkerhetsstandarder och att ingen av dina data någonsin kommer att föras vidare till obehöriga tredje parter.