Varför har min insättning med PaySafeCard inte gått igenom?

Om din insättning misslyckades kommer ditt saldo automatiskt bealas tillbaka till ditt Paysafe Card.

Kontrollera gärna saldot på ditt PaySafe-konto på https://www.paysafecard.com/en-us/check-balance/

Medel från en misslyckad betalning kommer att återföras till ditt kort inom cirka en timme. Du kommer att kunna försöka igen efter denna tid, men i vissa fall kan denna process ta längre tid.

Skulle det ta längre tid än väntat, skulle vi behöva din transaktionsreferens (som bör se ut ungefär såhär: shLpA96N19) för att spåra din insättning.

Denna kod är direkt tillgänglig via PaySafes hemsida.

Skulle något fortfarande vara oklart, kan du kontakta vår kundtjänst via e-post eller Live-chatt.