Jag har råkat blockera eller självexkludera mitt konto

I detta fall gäller vår regulatorers specifikationer, liksom våra egna normer för frågor som rör säkerhet och ansvarsfullt spelande.

Om du vill återaktivera ett tillfälligt spärrat konto, ber vi dig att maila oss på support@OVOCasino.com och ange dina skäl för att ha avbrutit detta konto, och varför du vill aktivera det igen.

Skulle din ansökan inte falla inom våra riktlinjer, kommer ditt konto tillfälligt blockeras i sju (7) dagar. Du får ett e-postmeddelande när kontot har aktiverats.