Vad hände med mina vinster?

Utbetalningar som använder e-plånböcker såsom Skrill eller Neteller bearbetas omedelbart efter att uttaget har godkänts.

Kortbetalningar kan kräva upp till tre bankdagar att synas på ditt konto efter att utbetalning har skett.

Banköverföringar kan också ta mellan tre till fem arbetsdagar innan pengarna når ditt konto.

Det är också vår policy att kontrollera varje utbetalning manuellt innan den behandlas och detta kan innebära att processen kan ta allt mellan ett par minuter upp till ett par timmar i vissa fall.

Om du har väntat en längre tid id och fortfarande inte har fått din betalning, kontakta vår kundtjänst för vidare hjälp.