Varför har mitt uttag nekats?

De säger att alla trevliga saker någon gång måste ta slut och vi är ledsna över att du lämnar oss. Men ta kontakt med en av vår kundtjänstmedarbetare med samma e-postadress du använde för att registrera ditt konto så kan vi göra en manuell utbetalning, genom att använda samma betalningsmetod du använde för att göra din insättning.

Om din betalningsmetod inte tillåter uttag, som Mastercard, PaySafeCard, etc. vänligen kontakta oss med dina bankuppgifter inklusive IBAN, BIC (SWIFT) och kontoinnehavarens uppgifter så kommer en manuell utbetalning göras med dessa uppgifter.