Hur kan jag spara en skärmdump?

Om du spelar på Windows (Vista, 7, 8 eller 10) måste du använda Skärmklippverktyget. Leta efter det i mappen Tillbehör och använd detta program för att skapa en skärmdump.

Alternativt kan du även välja "Print Scr" -knappen i det övre högra hörnet på tangentbordet, klistra in bilden i Paint eller MS Word och spara sedan dokumentet.

Om du använder en Mac, tryck bara Kommando + Skift + 3 samtidigt för att göra en skärmdump som sparas automatiskt på skrivbordet.