Verifiering av spelarkonto

På grund av lagstadgade krav är det väldigt viktigt för oss att på ett säkert sätt kunna verifiera våra spelares aktiviteter. Det är av säkerhetsskäl vi ber dig att genomgå vår ”Lär känna din spelare” kontroll genom att ladda upp följande dokument på ditt spelarkonto:

Personlig Identifikation.

Ett myndighetsutfärdat giltigt foto på en ID-handling, exempelvis: Pass, Nationellt ID-kort eller körkort.

Adressbevis.

Adressbevis – Kontoutdrag.

Det enklaste sättet att verifiera din adress är genom att bifoga ett kontoutdrag som tydligt visar ditt namn, bankuppgifter, bankens logo och med aktuell datering.

Var vänlig notera att om du väljer att verifiera din adress med andra dokument, kan du i framtiden komma att bli tillfrågad om ett kontoutdrag, detta p.g.a. säkerhetsskäl.

Eller:

Adressbevis – Elräkning/telefonräkning.

Ett adressbevis kan vara vilket dokument som helst, så länge ditt fullständiga namn, nuvarande adress, och ett datum som inte är äldre än sex månader gammalt visas. Vi ber dig att täcka all känslig information.

Vi accepterar fil-format som PDF, JPEG, PNG. Max. filstorlek är 5 MB.