Hur aktiverar jag Flash i min browser

Så här aktiverar du Flash-plugin i din webbläsare

Steg för Chrome-webbläsaren:

1. Klicka på Secure (säker) i webbläsarens navigationsfält
  2. Under Flash klickar du på Ask(Default)(fråga (standard))
  3. Från listan väljer du Always allow on this site(tillåt alltid på den här sidan)
  4. Klicka på knappen x för att stänga inställningarna
  5. Du kommer nu behöva ladda om sidan. Klicka på Reload button (Uppdatera) för att aktivera Flash

Steg för Firefox-webbläsaren:

1. Klicka på ikonen top left puzzle i navigationsfältet
  2. I fönstret 'Vill du tillåta' väljer du Allow and remember button(tillåt och kom ihåg)
  3. Sidan kommer att uppdateras och Flash kommer aktiveras automatiskt

Steg för Safari 9.x och 10.x:

1. Klicka på Safari och Preferences(inställningar…)
  2. Under inställningar klickar du på Security Icon(säkerhet)
  3. Under säkerhetsikonenen klickar du på Plug-in Settings... (inställningar för plugin)
  4. I fönstret för plugin-inställningar bockar du i Adobe Flash Player
  5. I fönstret Adobe Flash Player väljer du 'På' när du klickar på settings list för ovocasino.com
  6. Klicka på 'Klar', ladda om sidan och ladda om spelet

Steg för Safari 11.x

1. Klicka på Safari och Preferences(inställningar…)
  2. I fönstret för inställningar klickar du på Websites Icon(hemsidor)
  3. I fönstret för plugin-inställningar bockar du i Adobe Flash Player
  4. I fönstret Adobe Flash Player väljer du 'På' när du klickar på settings list för ovocasino.com
  5. Stäng fönstret, ladda om sidan och ladda om spelet